Generator de Ozon, Purificator Aer cu Ozon, Deodorizant, Sterilizator, Elimina Mirosuri, Fum, Bacterii, Culoare alb

Generator de Ozon, Purificator Aer cu Ozon, Deodorizant, Sterilizator, Elimina Mirosuri, Fum, Bacterii, Culoare alb

550,00 Lei
Producător:
Cod produs: EZ-O3
Stoc Stoc epuizat

Cumpără acest produs în câteva secunde

Completează formularul cu telefonul şi emailul şi un reprezentant EZEN te va contacta imediat pentru a confirma comanda.

Generator de Ozon, Purificator Aer cu Ozon, Deodorizant, Sterilizator, Elimina Mirosuri, Fum, Bacterii, Culoare alb

Generatorul de Ozon ImunO3 folosește tehnologie de ultimă generație. NU are consumabile!

Tehnologia cu ozon care poate elimina cu ușurință toate impuritățile pentru a face produsele alimentare mai sigure pentru consum.
Generator de ozon ImunO3 purifică: aerul, apa, legumele, fructele, carnea, elimină mucegaiul și mirosurile urâte, elimină praful, elimină acarienii, etc.

Beneficiile utilizarii Purificatorului de Aer cu Ozon:

Ce este Ozonul?

Ozonul face parte din gazele care compun atmosfera

Ozonul ia naștere din oxigen, prin reacții fotochimice provocate de radiațiile solare. Pământul este înconjurat de un strat de ozon situat la o altitudine foarte mare. Acest strat filtrează aproximativ două treimi din razele ultraviolete (UV) emise de Soare.

În stratul de ozon are loc o transformare continuă între diferitele forme de oxigen.

Ozonul, ca şi constituient chimic al atmosferei terestre, a apărut în momentul în care primele descărcări electrice au fost generate în prezenţa oxigenului, în atmosfera înaltă.

Identificarea lui ca şi constituent chimic particular a fost făcută de către chimistul german Christian Friedrich Schönbein în anul 1840, care, în urma unor experimente în sisteme de electroliză şi prezenţa unor descărcări electrice a identificat un compus cu un miros specific, miros identic cu cel prezent în timpul unei furtuni, în prezenţa unor fulgere intense.

Tehnologie de Ultimă Generație

Tehnologia cu ozon care poate elimina cu ușurință toate impuritățile pentru a face produsele alimentare mai sigure pentru consum.

Principiul de funcționare al generatorului pentru producerea de ozon se bazează, în continuare, pe utilizarea descărcărilor electrice la care este supus un flux de gaz care conţine oxigen, într-un spaţiu dintre două suprafeţe încărcate la un potenţial electric (electrozi).

Sub acţiunea câmpului electric local intens, molecula de oxigen (O2) este scindată în doi atomi de oxigen (O), atomi de oxigen care formează, instantaneu, o legătură cu o altă moleculă de oxigen (O2), având drept rezultat formarea moleculei de ozon (O3).

Ce utilitate are ImunO3?

ImunO3 neutralizează contaminanții biologici și bacterienii dăunători.

Această acțiune biocidă rezultă din reacția sa cu dublele legături ale acizilor grași din pereții celulelor bacteriene, membranele și capida proteică a virusurilor. În bacterii, oxidarea are ca rezultat o schimbare a permeabilității celulare și scurgerea conținutului celulelor în soluție. Ozonul atacă acești pereți celulari, descompunând membranele și componentele ultrastructurale ale organismului.

În termeni mai simpli, electronii instabili ai ozonului scapă prin membrane. Acest lucru se produce prin distrugerea celulară sau ruperea peretelui celular al virusurilor, bacteriilor, drojdiei și a celulelor anormale ale țesuturilor, distrugându-le prin inactivarea enzimelor microorganismului.

Este un germicid atât de puternic încât doar câteva micrograme pe litru sunt necesare pentru a demonstra acțiunea germicidă. Factori precum umiditatea, temperatura, pH-ul, nivelurile concentrației de ozon, tipul de organism și timpul, determină rata de neutralizare a agenților patogeni. Acțiunea gazului de ozon în apă este instantanee.

După oxidare, ozonul revine la forma sa originală de oxigen, fără a lăsa niciun produs secundar sau reziduuri toxice.

Aer curat de munte cu ImunO3

ImunO3 îmbunătățește calitatea aerului pe care îl respiri

Calitatea aerului din casă este cea mai importantă!

Avem tendința să credem că poluarea este doar în exterior, însă, adevărul este că aerul din interior poate fi mai poluat decât cel de afară.

Aerul din casă poate fi poluat cu plumb (se găsește în praful din casă), formaldehidă, ignifuganți, radon, chiar și cu substanțe chimice volatile din parfumurile utilizate în produsele de curățare convenționale.

Odorizantele de interior, parfumurile pentru haine ce se pun în dulap sau alte astfel de soluții sunt doar mirosuri sintetice care emit diferite doze de chimicale în aer

Ozonul este mai rentabil decât filtrele de etilenă.

Spre deosebire de ozon, filtrele, ionizatoarele și spray-urile nu elimină cauza mirosurilor. Odată ce cauza a fost eliminată, mirosul nu se mai întoarce decât dacă reintroduceți sursa care a provocat mirosul.

Este necesar ca fiecare familie și fiecare societate comercială să dețină un generator de ozon ImunO3 deoarece aparatul purifică: aerul, apa, legumele, fructele, carnea, elimină mucegaiul și mirosurile urâte, eliminăpraful, elimină acarienii, etc.

ImunO3 are un panou digital de control automatizat cu multiple funcții presetate. În funcție de aplicația dorită selectați modul de programare. După terminarea programului selectat aparatul se va opri automat.

Beneficii Multiple

 • Purificarea aerului și eliminarea mirosurilor neplăcute din încăpere sau autoturism;
 • Purificarea apei de bacterii, micro organisme, metale grele, clor, etc.;
 • Eliminarea chimicalelor din legume fructe;
 • Eliminarea bacteriilor, antibioticelor și hormonilor din carne;
 • Se poate monta oriunde în bucătărie, dormitor , birouri , etc.
 • Sterilizare

Avantaje ImunO3

 • Nu are consumabile, nu necesită întreținere;
 • Suprafața de acoperire cu Ozon (60mp-90mp.×2,8m/h);
 • Certificat CE și ROHS;Consum 10w;
 • Dimensiuni=L190mm x h280mm x 50mm;
 • Greutate = 1,3kg.Garanție 2 Ani;
 • Livrare Gratuită!

Purificarea Apei cu ImunO3

Procesul de obţinere al apei ozonizate constă în adăugarea ozonului în apă în dozaj controlat

Apa ozonizată reuşeşte să distrugă germenii patogeni virali şi bacterieni la nivelul căilor respiratorii superioare (gât, faringe, sinusuri nazale), astfel putând preveni eficient evoluția infecțiilor virale sezoniere printr-o simplă clătire a gurii, gâtului și cavităţilor nazale.

La nivelul cavităţii orale, apa ozonizată combate simplu și eficient problemele inflamatorii ale gingiilor.

Prin ozonizarea apei (1 minut / litru ), aceasta va deveni pură, fiind distruse bacteriile, virușii, eliminate clorurile și metalele grele. Cantitatea de oxigen din apă crește de 13 ori față de cea inițială, PH-ul ei va deveni slab bazic, ajungând până la 7,5 – 8, iar grupul de molecule se va transforma în grup mic, raza scazând de la 120 de hertzi la 53 de hertzi, fiind apropiată de apa celulelor din corpul nostru.

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/apa-sterilizata-cu-ozon-la-robinet

Avantajele consumului apei îmbogățită cu Ozon
– refacerea florei intestinale;
– eliminarea toxinelor;
– prevenirea anumitor forme de intoxicare cauzate de tratamente;
– îmbunătăţirea funcţiilor metabolice;
– vitalitate;
– disbioza intestinală;
– refacerea proceselor inflamatorii ale mucoasei gastro-intestinale;
– gastrite, ulcere gastro-intestinale;
– colite ulceroase;
– boala Crohn;
– diverticuloze;
– filococi streptococi;
– răni dupa extracţii;
– afte, paradontoză;
– imunostimulant.

Apa ozonizată reuşeşte să distrugă germenii patogeni virali şi bacterieni la nivelul căilor respiratorii superioare (gât, faringe, sinusuri nazale), astfel putând preveni eficient evoluția infecțiilor virale sezoniere printr-o simplă clătire a gurii, gâtului și cavităţilor nazale. La nivelul cavităţii orale, apa ozonizată combate simplu și eficient problemele inflamatorii ale gingiilor.

Puneți în recipient apa pe care doriți să o purificați, adăugați în apă furtunașul cu piatra bubble, apoi selectați din panoul frontal funcția Purificare Apă;
Ozonul (O3) este cel mai puternic oxidant și dezinfectant, de 600 de ori mai puternic decat clorul. Ozonul în forma concentrată poate provoca iritații, de aceea, în timpul tratării cu ozon oamenii și animalele trebuiesc îndepărtate din încăpere. Molecula a treia de oxigen este instabilă și găsește moleculele de mucegai, bacterii și alte patogene de miros și le elimină fizic, iar după procesul de oxidare ozonul se transformă înapoi în oxigen.

Generatorul de ozon ImunO3 igienizează încăperea fără a folosi produse chimice.

Ozonul este 100% ecologic.
Curățarea legumelor și fructelor în apă brută nu este suficientă. Deoarece, legumele și fructele pe care le consumăm în viața noastră de zi cu zi posedă o cantitate inacceptabilă de pesticide și substanțe chimice care pot cauza pericole pentru sănătatea umană. Prin urmare, creșterea atenției a fost concentrată pe siguranța consumului fructelor și legumelor, ceea ce face din generatorul de ozon o necesitate pentru acasă și chiar la birou.

Generatorul de Ozon –ImunO3, emite particule de ozon în mediul înconjurător. Ozonul(O3) este dezinfectant sigur și puternic și are capacitatea de a distruge forma biologică cu un spectru larg de microorganisme fără reziduuri.

Ozonul întârzie maturizarea fructelor și legumelor prin distrugerea gazelor de etilenă și a mirosurilor rele, care sunt produse prin îmbătrânire și degradare.

Tehnologia de dezinfectare a ozonului produce gaz de ozon puternic reactiv care oxidează cu succes urme de pesticide, insecticide și alte substanțe chimice dăunătoare pentru fermă.

Ozonul este complet sigur pentru uz casnic iar atunci când ozonul intră în contact cu fructele sau legumele, ucide instantaneu ciupercile, mucegaiul, bacteriile și alți contaminanți de pe suprafața sa și menține fructele sau legumele proaspete să trăiască mai mult timp.
Purificarea moleculară aplicată cu aparatul ImunO3, elimină în totalitate din carnea roșie și albă toxinele, hormonii de creștere, antibioticele, metalele grele și alte chimicale care pun în pericol sănătatea corpului nostru.
Ozonul suprimă mirosul caracteristic al peștelui sau al fructelor de mare care uneori poate fi dezagreabil, oferind un miros și aspect sănătos acestor produse.

Ozonul este un oxidant puternic, din momentul în care este introdus în apă provoacă o reacție numită explozie oxidativă care perforează peretele celular al bacteriilor provocându-le moartea. Apa ozonizată este, prin urmare, un mijloc extrem de eficient de reducere și eliminare a agenților patogeni Atunci cand ați cumpărat carnea, recomandăm ca înainte să o puneți în frigider sau congelator să îi aplicați un tratament cu ozon pentru timp de 5-10 minute pentru înlăturarea bacteriilor. După această etapă prospețimea ei se va menține pe o perioadă mai lungă de timp.
Ozonul este de asemenea biocid, ceea ce înseamnă că ucide contaminanți biologici și bacterieni dăunători. Această acțiune biocidă rezultă din reacția sa cu dublele legături ale acizilor grași din pereții celulelor bacteriene, membranele și capida proteică a virusurilor. În bacterii, oxidarea are ca rezultat o schimbare a permeabilității celulare și scurgerea conținutului celulelor în soluție. Ozonul atacă acești pereți celulari, descompunând membranele și componentele ultrastructurale ale organismului.

În termeni mai simpli, electronii instabili ai ozonului scapă prin membrane. Acest lucru se produce prin lisarea celulară sau ruperea peretelui celular al virusurilor, bacteriilor, drojdiei și celulelor anormale ale țesuturilor, distrugându-le prin inactivarea enzimelor microorganismului.

Este un germicid atât de puternic încât doar câteva micrograme pe litru sunt necesare pentru a demonstra acțiunea germicidă. Factori precum umiditatea, temperatura, pH-ul, nivelurile concentrației de ozon, tipul de organism și timpul, determină rata de ucidere a agenților patogeni. Acțiunea gazului de ozon în apă este instantanee. După oxidare, ozonul revine la forma sa originală de oxigen, fără a lăsa niciun produs secundar sau reziduuri toxice.

Ozonul oxidează compuși organici naturali precum acizii acetic și oxalic, precum și substanțe sintetice precum compuși nitro- și cloro-benzici, detergenți, erbicide și pesticide compozite.

Ozonul este mai rentabil decât filtrele de etilenă.
Spre deosebire de ozon, filtrele, ionizatoarele și spray-urile nu elimină cauza mirosurilor. Odată ce cauza a fost eliminată, mirosul nu se mai întoarce decât dacă reintroduceți sursa care a provocat mirosul.
Folosind apă ozonată, este menită să elimine nevoia de a folosi apă caldă și detergent, ceea ce vă economisește bani și este excelent pentru sănătatea dvs. și pentru mediu.

Apa cu ozon este apa care a trecut printr-un proces care îi conferă o concentrație mare de ozon. L-am putea numi, de asemenea, apă ozonizată, din moment ce apa obișnuită a trecut prin acest proces de ozonizare.

Hotelurile și spitalele îl folosesc în procesul de spălare. Ozonul este cunoscut pentru uciderea agenților patogeni. Apa cu ozon poate curăța cu adevărat rufele.
Apa cu ozon este un demachiant delicat, dar eficient pentru piele, și este utilă mai ales în tratarea acneei, a punctelor negre și a coșurilor.
Apa cu ozon este un demachiant delicat, dar eficient pentru piele, și este utilă mai ales în tratarea acneei, a punctelor negre și a coșurilor.

Detalii Tehnice ImunO3

Procesul de obţinere al apei ozonizate constă în adăugarea ozonului în apă în dozaj controlat

ImunO3 are 6 funcții:
1. Purificare încăpere (aer )
2. Purificare fructe
3. Purificare legume
4. Purificare carne și pește
5. Sterilizare
6. Purificare oxigenare apă.

Aparatul este foarte simplu de folosit: se alimentează la priză 220v și se setează programul de pe display-ul digital.

Dacă alegeți programul pentru legume, fructe sau carne, puneți legumele (fructele) sau carnea într-un bol cu apă care să acopere legumele (fructele sau carnea). Conectați furtunașul la aparat apoi conectați piatra la capătul celălalt al furtunașului după care îl adăugați în vasul cu apă.

După terminarea programului legumele și carnea se clătesc cu apă din abundență.

Scrie un review!

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun
Captcha