Tehnologia Plasmatică, Tehnologia Viitorului Nostru!

In ultima perioadă omenirea se confruntă cu diferite schimbări la nivel planetar.
Schimbarile climatice reprezinta una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă omenirea în prezent.

Agricultura se afla într- un prag critic, sistemul monetar se clatină, virusul SARS ne „împinge” într-o capcană cu efecte devastatoare pe termen lung, s.a.m.d. Omenirea are nevoie de o schimbare pe toate planurile.
Noi tehnologii plasmatice au fost dezvoltate de către diverși oameni de știintă pentru a ajuta omenirea să treacă peste schimbarea care se produce la nivel planetar.

Tehnologia plasmatică dovedită științific de savantul Merhan Keshe, vine in sprijinul omenirii cu solutii pentru Agricultură, Transport, Hrană Energetică, Energie si Sănătate.
Informațiile tehnologiei plasmatice ale dlui. Keshe, le puteti accesa Gratuit pe site Keshe Foundation

Plecând de la aceste cunoașteri plasmatice, echipa de cercetare Plasma Thor din Romania a dezvoltat si integrat tehnologia plasmatică a dlui. Merhan Keshe cu Tehnologia Hidrogenului, Piramidologia și Info Energetica creând dispozitive plasmatice unicate de ultimă generație capabile să echilibreze energetic orice sistem viu.

Produsele plasmatice au o strânsă legatură cu Armonicele Universului cele care în realitate influențează orice sistem viu.
Produsele PlasmaThor au fost testate cu diferite aparate de Biorezonanță care evidențiează clar beneficitatea adusă unui sistem viu atunci când interacționează cu emisia câmpului plasmatic.