Ulei esențial de Portocală dulce 10 ml

Ulei esențial de Portocală dulce 10 ml

12,00 Lei
Producător:
Cod produs: MAYAM-PORT.D
Stoc În stoc

Cumpără acest produs în câteva secunde

Completează formularul cu telefonul şi emailul şi un reprezentant EZEN te va contacta imediat pentru a confirma comanda.

Ulei esențial de Portocală dulce

Parfumul său înviorător aduce prospețime și bună dispoziție, atât ca esență inclusă în cosmetice cât și folosit pentru baie sau prin vaporizare sau difuzare aeriană. Este reconfortant, pozitivant și relaxant, are acțiune de calmare și echilibrare a sistemului nervos și a spiritului.


Proprietăți

Reconfortant, optimizant

Echilibrant al sistemului nervos, detensionant

Relaxant, favorizeză somnul, inclusiv la copiii mici

Ușor tonic cutanat

Antiseptic aerian lejer

Parfumant fructat, foarte plăcut

Descriere

Mirosul uleiului esențial de portocală dulce aduce seninătate și bună dispoziție în casă, ajută la relaxare, induce un somn liniștit inclusiv pentru copii. Se poate folosi pentru parfumarea produselor de igienă corporală, pentru parfumarea încăperilor și este de nelipsit în perioada sărbătorilor de iarnă pentru a crea o atmosferă veritabilă de Crăciun.

Metoda de obținere:

Prin presare la rece din coaja fructului

Calitate:

Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife

Proprietăți organoleptice:

Lichid fluid ce poate fi ușor tulbure, culoare galben-oranj, aromă proaspătă, citrică, dulce

Ingrediente (INCI): citrus aurantium dulcis peel oil

100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. 

Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT


Mod de utilizare

Este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, parfumuri și compoziții pentru aromaterapie

Dozajul indicativ pentru preparate cosmetice este de 0,5 - 2%

Ca ingredient pentru prepararea de creme de corp, de mâini sau de picioare

Ca ingredient în preparate cosmetice de igienă, săpunuri, geluri de duș, cleansere, gomaj și uleiuri de masaj general

Ca ingredient pentru aromatizarea pastelor de dinți și a balsamurilor de buze

Difuzat în aer pentru crearea unei atmosfere ce favorizează destinderea, buna dispoziție, relaxarea și instalarea somnului

Diluat în ulei vegetal, aplicat prin masaj de-alungul coloanei sau pe plexul solar pentru calmare și favorizarea somnului

Inclus în uleiuri de baie și săruri de baie ca esență parfumantă cu efect reconfortant și optimizant

In lampa de aromaterapie pentru antiseptizarea aerului, pentru crearea unei atmosfere vesele, detensionate

Difuzat în aer sub formă de spray sau cu vaporizator, eventual împreună cu alte esențe; de Crăciun, pentru parfumarea încăperilor se poate asocia cu uleiul esențial de Brad balsamic

Alături de alte esențe cu note de vârf, mijloc și de bază, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide

Mod de păstrare:

La loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare:

Ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare

Detalii despre utilizarea în siguranță a uleiurilor esențiale

Ase evita contactul cu ochii

Este un ulei ce conține în mod natural molecule fotosensibilizante, nu este recomandat în cosmetice aplicate pe pielea ce se expune la razele solare, în afara celor care se clătesc de pe piele

A nu se lăsa la îndemâna copiilor

Contraindicat în trimestrul I de sarcină

Uz extern; uz intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie