Ulei de Mandarină roșie 10 ml

Ulei de Mandarină roșie 10 ml

18,00 Lei
Producător:
Cod produs: MAYAM-MAN-R
Stoc În stoc

Cumpără acest produs în câteva secunde

Completează formularul cu telefonul şi emailul şi un reprezentant EZEN te va contacta imediat pentru a confirma comanda.

Ulei de Mandarină roșie

Cu aroma sa delicioasă și proaspătă, uleiul de mandarină roșie este recunoscut pentru acțiunea sa calmantă și relaxantă. În cosmetică se folosește îndeosebi în produse pentru curățarea pielii și părului, și pentru parfumarea produselor de igienă.

Proprietăți

Antiseptic, purifiant

Antiseboreic

Tonic cutanat, decongestionant

Revigorant

Stimulează circulația la nivelul pielii

Drenant limfatic, reduce retenția de lichide

Calmant, favorizează un somn liniștit

Relaxant, ajută la reducerea stresului

Stimulator pentru sistemul digestiv

Parfumant cu note citrate, dulci, proaspete


Descriere

Metoda de obținere:

Prin presare la rece din coaja fructelor de mandarină roșie

Ingrediente (INCI):

Litsea cubeba fruit oil


Recomandari, aplicatii:

Curățarea pielii, în special pentru tenul mixt/gras, congestionat, acneic

Tonifierea pielii

Păr și scalp gras

Celulită, retenție de lichide, circulație periferică slabă

Parfumarea cosmeticelor

Crearea parfumurilor și a soluțiilor de împrospătare a aerului

Stres, tensiune nervoasă, stări de agitație, iritabilitate, insomnii


Mod de utilizare

Este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, compoziții pentru aromaterapie și parfumuri

Dozaj uzual pentru cosmetice: 0,5-2%

Diluat în ulei vegetal, pentru masaj aplicat pe plexul solar, abdomen sau de-alungul coloanei vertebrale

Ca ingredient pentru prepararea de cleansere, geluri de curățare, șampoane, geluri de duș, săpunuri, produse de gomaj

Ca ingredient pentru geluri, creme sau uleiuri de masaj anticelulitic, drenant

Ca esență cu note de vârf pentru crearea de parfumuri, ape de toaletă

Prin vaporizare sau difuzare aeriană pentru calmare, favorizarea somnului și parfumarea aerului

Mod de păstrare:

La loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare:

Ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare

Este un ulei ce conține în mod natural molecule fotosensibilizante, nu este recomandat în cosmetice aplicate pe pielea ce se expune la razele solare, în afara celor care se clătesc de pe piele

Contraindicat în trim.I de sarcină

A se evita contactul cu ochii

A nu se lăsa la îndemâna copiilor

Uz extern

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie